KESTO-peltikatteet

KESTO-peltikatot ja tarvikkeet

Tuotevalikoimastamme löydät markkinoiden kattavimman valikoiman peltikatteita, peltilistoja, kattoturvatuotteita sekä sadevesijärjestelmiä. Kattavan valikoiman ansiosta pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin ja löytämään teille edullisen sekä monipuolisen kattopaketin.

KATSO KESTOPELTI.FI

Peltikatteet

Tilaa kattopellit markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Valmistamme peltikattosi omilla tehtaillamme Joensuussa ja Kuopiossa Päivärannassa ja toimitamme kattopellit ja tarvikkeet suoraan tehdastoimituksena ympäri Suomen. Kestopellin KESTO -kattoturvatuotteet on suunniteltu toimimaan täydellisesti Kesto -peltikattojen kanssa. Tuotteemme täyttävät viranomaisten kattoturvatuotteista antamat määräykset.

Lue lisää

Peltilistat

KESTO-lukolle, KESTO-tiilikuvioille ja KESTO-suoraprofiileille suunnitellut listat viimeistelevät rakennuksesi ulkonäön.

Lue lisää

Kattoturvatuotteet

Toteutamme kattoturvatuotteiden osalta vaativimmatkin kohteet. Osaamisen takaa oma ammattitaitoinen asennusporukkamme ja vuosikymmenten kokemus. Suoritamme asennuksia ympäri Suomen.

Kattoturvatuotteemme täyttävät kaikki viranomaisten kattoturvatuotteista antamat määräykset.

Lue lisää

Sadevesijärjestelmät

KESTO-sadevesijärjestelmät ovat kokonaisuuksia, joiden osat ovat mittatarkkoja ja näin helppo asentaa ilman erikoistyökaluja. KESTO-sadevesijärjestelmät eivät ainoastaan johda pois sade- ja sulamisvesiä, vaan sen tehtävänä on myös muodostaa talosi julkisivulle kaunis kehys. Voit esimerkiksi korostaa kouruja ja alastuloja väreillä. Valmistamme räystäskouruja Joensuun, Kuopion ja Lahden toimipisteillämme.

Lue lisää

Kattoasennukset

Olipa kyseessä kaiken kattava kattoasennus tai kattoturvatuotteiden asennus, toteutamme ne huolellisesti yli 30 vuoden kokemuksella kilpailukykyisin hinnoin.

Lue lisää

Katon mittausohje

Lue lisää

Verkkokauppa
myynti@kattovaruste.fi
0400 869 477

Toimipisteet:
Joensuu | Kuopio | Lahti