Yritys

Joensuun Kourutuote Oy

Olemme kattopeltejä, sadevesijärjestelmiä, julkisivupeltejä ja kattovarusteita myyvä ja asentava yritys. Pääasiassa käytämme Piristeel Oy:n ja Markki Oy:n laadukkaita ja tarkkaan testattuja tuotteita. Toimikuvaamme kuuluvat myös peltilistat, työturvallisuusratkaisut ja piipun pellitykset. Asennamme 35-vuoden kokemuksella laatutyönä paikalleen kattopellit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät sekä sisä- ja piilokourut aina omakotitaloista kerrostaloihin. Toimitamme tuotteitamme myös nettikaupan välityksellä.

Yrityksemme on kuulunut yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan parhaaseen AAA-luottoluokitukseen, joka on korkein seitsämästä mahdollisesta. Suomalaisyrityksistä ainoastaan 0,3 prosenttia on ollut korkeimmassa luottoluokassa AAA yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan. Kuulumme Luotettavakumppani -ohjelmaan, joka edellyttää yritykseltämme, että toimituksemme, maksumme ja vakuutuksemme ovat ajantasalla ja suoritettuna. Olemme saaneet myös Vuoden 2013 Menestyjäyritys maininnan. Menestyjäluokitus kertoo, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä maakuntansa että oman toimialansa parhaimmistoon.

Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Joensuussa, Kuopiossa ja Lahdessa.

Virallinen nimi: Joensuun Kourutuote Oy
Y-tunnus: 0600382-7
Perustamisvuosi: 1985
Yhteydenotot: 0400869477, myynti@kattovaruste.fi
Päätuotteet: Kattopellit, Sadevesijärjestelmät, Julkisivupellit, tikkaat, kattosillat, lumiesteet, peltilistat ja piipunhatut.
Toimialaluokitus: Z43999 Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta
Päätoimipaikka: Joensuu, Helatie 5
Sivutoimipaikat: Kuopio ja Lahti
Laskutusosoite: PL 26, 80101 Joensuu
Liikevaihto: 5-6 miljoonaa euroa
Henkilöstö: 25

Verkkokauppa
myynti@kattovaruste.fi
0400 869 477

Toimipisteet:
Joensuu | Kuopio | Lahti